KOCAELİ / KÖRFEZ - İlimtepe 17 Ağustos Ortaokulu

5. SINIFLAR MOVİES ÜNİTESİNİ BİTİRDİ...

Mrt

ŞİİR DİNLETİSİNDE EMEĞİ GEÇEN TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZE ÖĞRENCİLERİMİZE VE BİZİMLE ŞİİRİNİ PAYLAŞIP OKUYAN MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜRLER.

Şbt

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLERE RAHMET, YAKININI KAYBEDENLERE SABIR DİLİYORUZ. GEÇMİŞ OLSUN .

Eyl

AFET EĞİTİM KULÜBÜ PANOMUZ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLER.

Eyl

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

May

Sayın Kaymakamımız Gürsoy Osman BİLGİN, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk DENLİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sergülen KURT, Jandarma Komutanı Hüseyin ERARSLAN ,Muhtarımız Kazım ELMAS ve Muammer YAVUZ'a, Okul Müdürlerimize , şenliğimize katılarak bizi onurlandıran tüm misafirlerimize ve şenliğimizde emeği geçen bizlerden desteklerini esirgemeyen veli ve öğrencilerimize tüm içtenliğimizle teşekkür ederiz.